Vi åpner Spiseriet!

Etter en lengre periode med stengte dører på Spiseriet – har vi en gledelig beskjed om at vi nå åpner vårt populære mattilbud. Så fra fredag 8. mai kan du endelig ta et gjensyn med stekt flesk, god gammeldags kålstuing og Peer-Gynt burgeren!

Vi har foreløpig en begrenset meny – men vi lover som alltid rikelige porsjoner med ekte hjemmelaget mat! Vår buffet vil dessverre ikke åpne riktig enda, da vi følger restriksjoner fra offentlig hold. All mat blir servert direkte til bordet. For de som ønsker å sitte ute og nyte våren, har vi stor uteplass med uteservering.

Vær trygg hos oss.

Hos oss er det god plass, god atmosfære og trygge omgivelser. Vi følger alle retningslinjer i henhold til hygiene, renhold og avstand. Kom til oss for å feire våren, og et steg nærmere vår kjære hverdag.

ÅPNINGSTIDER:
Mandag – Fredag: 13.00 – 19.00
Lørdag – Søndag: 12.00 – 18.00

Opplev Gudbrandsdalen

Ta en helg med et lite avbrekk? Book rom hos oss, og slapp av. Nyt natur, frisk luft og roen du finner i Gudbrandsdalen.

Og husk: Bestiller du rom hos oss innen 15. mai, vil du få 20% på overnatting og ytterligere 10% rabatt på middag.

For Booking og andre henvendelser:
Reserver gjerne ditt rom i vår telefontid: kl. 12.00 – 19.30
Telefon: 92 22 87 99
Ønsker du å bestille rom for samme dag eller trenger annen informasjon som haster? Send oss en SMS fram til kl. 22.00, og vi kontakter deg. 

E-post: resepsjon@peergynthotel.no

Luftige konferanserom

Hos oss på Peer Gynt Hotel & Spiseri har vi store, topp moderne konferanserom hvor vi kan tilby konferanser, møter og andre tilstelninger for 15 til 50 personer. Ta kontakt med oss for tilbud, løsning og bespisning.