Thon Partner Hotel Vinstra søker kokk og hotellmedarbeidere

Thon Partner Hotel Vinstra ligger sentralt ved E6. Et perfekt utgangspunkt for å utforske Vinstra, Gudbrandsdalen og fjellområdene rundt. Thon Partner Hotel Vinstra er et moderne fullservicehotell med egen møteromsavdeling, 44 gjesterom og Spiseri. Gjestene er en god blanding av konferansegjester, yrkestrafikk og ferie- fritidsgjester.

Vi har en god utvikling og økende trafikk bla. gjennom vårt nye partnerskap i Thon Hotels, og som en følge av dette ønsker vi oss flere kollegaer på kjøkken og i resepsjon.

Vi søker kokk med fagbrev, ev relevant erfaring til fast 100% stilling.

Vi søker etter to hotellmedarbeidere i fast stilling til vår hotellresepsjon. Søkeren må være over 20 år og beherske et skandinavisk språk samt engelsk skriftlig og muntlig. Tidligere erfaring fra hotellsystem som for eksempel Opera er en fordel, men ikke et krav.

Vi søker en ansvarsbevisst person som avløser for våre nattevakter i perioder. Søkeren må være over 22 år, beherske et skandinavisk språk samt engelsk muntlig. Tidligere erfaring fra hotellsystem el lignende vil være en fordel.

Oppstart vil være ihht avtale.

Spørsmål om stillingene rettes til Sissel Brevig, tlf: 93091034.
Søknad sendes sissel.brevig@olavthon.no.