Sulseter Rideleir

Foto: SH Media

Ønsker du en litt annerledes måte å oppleve frisk, norsk natur? Da anbefaler vi Sulseter Rideleir. De ligger i Peer Gynts rike, nærmere bestemt på Sulseter på Sødorpfjellet. Her har de i sommersesongen over 60 rolige, og beherskede hester som passer for ethvert ferdighetsnivå.

Varierte tilbud!

Sulseter Rideleir har alt fra halvdagsturer til ukesopphold. Om du vil ri på bane med aktiviteter som dressur og sprang, eller lengre turer inn i vakre Rondane – har de aktivitetene som passer deg!

Trygg opplevelse for hele familien!

Om du er nybegynner, og vil bare prøve deg for første gang på hesteryggen – har Sulseter Rideleir de rette hestene og instruktørene for å føre deg gjennom en trygg og hyggelig tur. De har en aldersgrense helt ned til 10 år, så her kan du ta med deg hele familien på tur!

Siden 1972

Med over 40 års erfaring kan du være trygg på at din opplevelse er i trygge hender. Erfarne instruktører og turledere, som er godt vant i fjellet og kan vegen – gir deg muligheten til å bare nyte utsikten, med din nye firbeinte venn. De har hester i alle størrelser som dølahest, fjording, ponnier og varmblods. Book din opplevelse på www.sulseter.no.