Olympiaparken

Foto: Daniel Nordby / Lillehammer Olympiapark

I Olympiaparken finnes det mange aktiviteter både for sommer og vinter. Anleggene består av Lysgårdsbakkene hoppanlegg, Birkebeineren skistadion, Håkons Hall, Kanthaugen freestyleanlegg og Lillehammer Olympiske Bob- og akebane. Alt dette ble bygget til vinter OL i 1994. Olympiaparken har noe for alle, og spredt på de forskjellige anleggene i sommer har de Challenge936, Flere kilometer med rulleskibane, Hjulbob og åpent for tilskuere i Lysgårdsbakken.

Full fres på hjul!

Bob på sommertid? Ja, på Olympiaparken kan du kjøre bobslede på hjul! Her kan du oppnå en fart på hele 100 km/t og 3G-krefter. Dette er noe som vil vekke opp adrenalinet hos de aller fleste av oss. I en slede er det plass til 3 personer og i tillegg en sertifisert pilot.

Lysgårdsbakken

Ta turen fra Peer Gynt Hotel & Spiseri og inn til Lillehammer for å oppleve Lysgårdsbakken. Låsgårdsbakken er en serverdighet i sin vakre grønn pryd på sommertid, og her kan du ta stolheisen opp og ned og være vitne til en storslått panoramautsikt over Lillehammer og Mjøsa.
Ta turen til Olympiaparken å få en tur dere ikke vil glemme. Alle aktiviteter må forhåndsbestilles. Gå inn på www.olympiaparken.no for å bestille din tur.