Kurs: Trygg og tydelig ledelse

Advokat Kari Bergeius Andersen og Hedvig Rognerud holder kurset: «Trygg og tydelig ledelse. Hva er lov og hva er lurt?»

Tid og sted: Peer Gynt Hotel Vinstra 25. april 2023 kl. 09.00–17.00. Early Bird hvis du melder deg på senest i løpet av februar.  

Som leder er du ansvarlig for at din gruppe medarbeidere skal levere, sammen. Dette krever både oppfølging og styring.

Likevel kan du oppleve at ansatte ikke alltid setter pris på å bli utsatt for ledelse.

Dine krav og tilbakemeldinger risikerer i verste fall å bli møtt med påstander om trakassering, fryktkultur og dårlig arbeidsmiljø. Derfor vil du ha nytte av grunnleggende kunnskap om juridiske rammer, samt tydelighet og konfliktdempende atferd i lederrollen.

Gjennom dette kurset får du trent opp trygghet i hva som er lov og hva som er lurt når du møter utfordringer som leder, og du vil få styrket dine lederferdigheter i disse tre disiplinene:

– sette tydelige rammer i arbeidsforhold
– bygge en god og trygg tilbakemeldingskultur
– ta og beholde styringen når noe ikke går helt etter boka

Vi er:
Kari Bergeius Andersen, arbeidsrettsadvokat og foredragsholder innen arbeidsrett og ledelse med jussen som ramme. Kari har lang erfaring med bistand til både arbeidsgivere og arbeidstakere for å unngå konflikter eller løse de konfliktene som kommer. Kari er partner i Advokatfirmaet Storeng, Beck & Due Lund og jevnlig foreleser, blant annet for HR Norge.

Hedvig Rognerud, bedriftsrådgiver, DNCF coach, med lang fartstid innenfor HR, lederstillinger og bedriftshelsetjeneste. Hedvig er i dag forretningsutvikler og partner i Fossekall AS og fast spaltist i ledermagasinet tilt.work. Hun trives best med oppdrag av stor kompleksitet og med ulike roller, der målet er at deltakerne skal oppnå resultater gjennom å trekke i samme retning.

Både Kari og Hedvig er foredragsholdere hos Talerlisten.no.

Meld deg på her: https://www.deltager.no/event/409688#init