Hunderfossen Familiepark

Foto: Joakim Mangen

Hunderfossen Eventyrpark er en stor familiepark, med spennende aktiviteter for hele familien i alle kriker og kroker. Hunderfossen eventyrpark er inspirert av de gamle gode eventyrene av Asbjørnsen og Moe, med flere generasjoners Ivo Caprino favoritter som Askeladden, Flåklypa, Soria Moria og mange fler! Lev blant troll og hulder i en dag, og drøm deg bort i en eventyrverden slik du aldri har opplevd den. Det blir garantert stemning for både store og små!
Mange attraksjoner!

Over 60 attraksjoner og aktiviteter

Hunderfossen Eventyrpark har over 60 attraksjoner og aktiviteter, som passer for hele familien! Her kan du rafte, prøve den populære “Trollfallet” eller bli med på tur i intet dårligere en II Tempo Extra Gigante. Parken er ellers full av spennende ting å se og kjøre, og med mange muligheter for å ta en pause med god mat og drikke, med spennende utsikt over parken.

En av Norges største fornøyelsesparker

Hunderfossen er en av Norges største fornøyelsesparker som hver sommer fylles den fylles av ca. 275.000 eventyrlystne mennesker i alle aldre og fasonger. Parkens areal besto først av en kro, og en dag besluttet de at de ville lage et stort troll i betong – på hele 14 meters høyde (i sittende stilling!). Og med årene har parken vokst og blitt en nasjonal- og internasjonal attraksjon – og en viktig viderefører av Norske eventyr.

Bestill billetter på www.hunderfossen.no