Våre Høstpakker

Opplev vakre Gudbrandsdalen og Peer Gynts rike i høst

Velkommen til Peer Gynt Hotell & Spiseri – stedet med nærhet til verdenskjente raftinganlegg, mountainbike-løyper, Hunderfossen Familiepark, flere nasjonalparker og mye, mye mer. Peer Gynt Hotell & Spiseri er også et naturlig utgangspunkt for utallige fjell- og toppturer.

Er du på tur til opplevelser andre steder og overnatter hos oss, kan du kose deg i parkanlegget utenfor hotellet, lade el-bilen med en Tesla Supercharger og trene i Tufteparken.

Du kan lese om noen av opplevelsene Gudbrandsdalen har å by på ved å følge lenkene som er nevnt i pakkene. Vi gleder oss til å høre fra dere!

Ta kontakt via e-post eller telefon for bestilling av pakker: Kontaktinformasjon

Høstpakke (weekend)

Fantastiske opplevelser i Gudbrandsdalen!
Dobbeltrom inkludert halvpensjon (frokost og 3 retters middag). Tilbudet gjelder t.o.m 20.12.2020.

  • Pr. person, pr. døgn: kr 815
  • Tillegg pr. døgn for enkeltrom: kr 250
Gudbrandsdalen byr på spennende opplevelser året rundt. Enten det er ridning, badeland, familiepark eller Instagram-bilder som er av interesse, finner du en eller flere opplevelser som passer. På vinterstid finner du også mange nærliggende alpinbakker. Klikk her for å lese mer om aktivitetene! 

Besseggen-pakke (midt-uke, weekend)

Kun én times kjøretur fra hotellet!
2 døgn overnatting med frokost og middag samt selvsmurt matpakke. Gratis påfyll av te og kaffe på egen termos. Tilbudet gjelder t.o.m 27.09.2020.

  • Pr. person, pr. døgn: kr 1595
  • Tillegg pr. døgn for enkeltrom: kr 400

Fra inngangsdøra vår er bilturen overraskende kort til Besseggen. Ta med en matpakke, og sett snuta mot en av norges mest populære fjellturer! Bestill billett til båten og finn mer info på www.gjende.no

Rafting-pakke (midt-uke, weekend)

Et spennende og vått eventyr i elveleiene ved Sjoa! 
2 døgn overnatting inkludert middag og frokost samt selvsmurt matpakke. Gratis påfyll av te og kaffe på egen termos. Tilbudet gjelder t.o.m 27.09.2020.

  • Pr. person, pr. døgn: kr 1595
  • Tillegg pr. døgn for enkeltrom: kr 400
En liten halvtime nord for Vinstra finner du Heidal Rafting, et populært reisemål med fantastiske forhold. Opplevelsessenteret i nord-gudbrandsdalen tilbyr varierte ruter, som dekker alle ferdighetsnivåer. Ta gjerne en titt på www.heidalrafting.no for mer informasjon og booking!

Peer Gynt-pakke (midt-uke)

Opplev Peer Gynts rike i flotte høstfarger!
Dobbeltrom inkludert halvpensjon (frokost og 3 retters middag). Tilbudet gjelder t.o.m 20.12.2020.

  • Pr. person, pr. døgn: kr 735
  • Tillegg pr. døgn for enkeltrom: kr 200
Rett utenfor spiseriet finner du en oversikt over spennende  turstier som tar deg med til flotte utsiktspunkter over Vinstra og nærliggende områder. Det er også kort vei til flott turterreng på fjellet. Skåbu, Sødorpfjellet og Rondane Nasjonalpark ligger kun noen få mil unna hotellet. Klikk her for å lese mer om turmulighetene.