Heidal Rafting

Er du av typen som liker litt fart og spenning?

I Heidal har de tilbudet for deg. Deg, den brusende elva og en god dose adrenalin vil vekke glede og spenning, og en opplevelse du ikke vil glemme med det første. Heidal Rafting tilbyr varierte ruter, som dekker alle ferdighetsnivåer. Om du ikke er båtvant, og kanskje litt skeptisk – finner de en rute som er perfekt for deg, og som mest sannsynlig vil gi deg mersmak av opplevelsen.

Det er mange muligheter!

Heidal Rafting arrangerer alt fra en ettermiddagstur til en hel uke med opplæring for å lære å mestre elva. Du kan melde deg på som enkeltperson, familie, bedrift eller events!

Trygg opplevelse for hele familien!

Heidal Rafting har et variert tilbud med en aldersgrense helt ned i 7 år. Så her er det ikke problematisk å ta med hele familien for en forfriskende tur i den sterke elva. I en raftingflåte er det normalt 6 passasjerer og 1 guide. Alle blir utstyrt med hjelm, flytevest og våtdrakt samt opplæring og sikkerhet blir gjennomgått før turen.

Flere muligheter!

Heidal Rafting tilbyr andre aktiviteter også. Bl. a kan du bytte ut båten, og rase nedover elva på et elvebrett! Eller om du vil ta en pause fra vannet – kan kanskje tauaktiviteter friste? Her kan du klatre, svinge deg og gjøre mye annet moro. Besøk www.heidalrafting.no for mer informasjon og book aktiviteten som frister deg!