Ett år som Thon Partner Hotel Vinstra

Ett år er gått siden Peer Gynt Hotel & Spiseri ble til Thon Partner Hotel Vinstra.

Vi tar stadig nye steg og føler at vi står bedre rustet enn noen gang med å være partner i Thon Hotels og med ny ledelse ved hotellet i sentrum av Gudbrandsdalen.

For kort tiden ble Anstein Krekke ansatt som ny administrerende direktør og Sigfried Sokollek som kjøkkensjef. En gudbrandsdøl og en trønder med lang erfaring fra hotell og restaurantbransjen.

Anstein og Sigfried skal sammen med assisterende daglig leder Sissel Brevig som er faglært resepsjonist, og har en lang erfaring fra hotell, salg og booking og Maksims Pavlovskis sin erfaring fra Food & Beverage sørge for at både veifarende og lokale gjester sørge for at Thon Partner Hotel Vinstra blir det naturlige stoppestedet mellom Trondheim og Oslo og mellom vest og øst i Norge. Den nye ledelsen på kjøkken/F&B er begge faglærte kokker.

– Jeg gleder meg til å gyve løs på jobben og videreutvikle stedet, sier Anstein Krekke. Opprinnelig fra Fåvang. Nå bosatt på Øyer.

Nå får han med seg kjøkkensjef Sigfried Sokollek på laget, som får ansvar for at spiseriet fortsatt skal servere kortreist gudbrandsdalsmat og god husmannskost. Sokolekk kommer opprinnelig fra Trøndelag, men er nå bosatt på Fåberg.

– Det er betryggende med flinke og solide folk i administrasjon. Nå bygger vi sakte men sikkert en organisasjon som vil være med oss og utvikle hotellet og spiseriet videre, sier Hanne Tømte, en av eierne av driftsselskapet.

Hotellet ble åpnet 17. februar i 2017 og 12. april 2023 ble vi partner i Thon Hotels.